Lizettepirnes!

HAR BLIVIT ERBJUDEN.....

Hej på er finisar! Hoppas allt är bra med er! 

Jag sitter just nu och kollar på det nya avsnittet av Pretty little liars som äntligen kommit  ut på Dreamfilm.se , och herregud så himla spännande och bra det var! Jag verkligen älskar den serien, så himla spännande serie. I alla fall har jag innan nu på morgonen gått och städat lite här hemma inför mammas lilla firande som hon ska ha nu till helgen, roligt! Hon fyller 50 år och ska ha över lite nära vänner så ska de ha det lite trevligt så jag kommer väl spendera mycket av kvällen på mitt rum ha ha. Om cirka två timmar ska jag bege mig av till jobbet och jobbar fram till klockan 22 ikväll, rätt chill ändå! Som sagt så älskar jag att arbeta kvällar så det passar mig utmärkt! En rolig sak som hänt gällande jobbet är att jag har blivit erbjuden ett vikariat på 70% som börjar gälla från och med nästa vecka! Så himla roligt, det är ett vikariat jag gått runt och väntat på! Dock tycker jag att 70% är lite lite eftersom jag egentligen jobbar mer nu när jag är timvikarie men min lön har höjts och jag kommer numera få månadslön så det kommer bli väldigt bra ändå! Är verkligen glad för detta! Igår fick jag även mitt schema för det kommande veckorna och det känns verkligen skönt att kunna veta vilka dagar man jobbar numera och vilka som man är ledig på. Det blir mycket lättare att planera sina dagar då hihi. I framtiden blir det att skaffa en utbildning och se hur allt går! 

Nog om jobb nu ha ha! Annars flyter dagarna på som vanligt och det händer inte så mycket i dagsläget. I Tisdags på kvällen åkte jag hem till min kompis Rebecca och spenderade natten med henne. Jag hade köpt med mig lite vin och gottigheter som vi myste med sedan medan vi pratade och hade trevligt. Jag älskar verkligen mina kvalitetsdagar tillsammans med henne, min finaste vän! 

Nu ska jag fortsätta att plocka lite grann, min mamma kommer hem snart och sedan blir det att dra till jobbet. Ha en fin eftermiddag! kram. 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas