Lizettepirnes!

MÖTTE EN VÄN FÖR FÖRSTA GÅNGEN + HEMMA IGEN

Hej på er finisar! Hoppas ni mår bra och har haft en fantastisk helg! Jag kom nämligen hem redan i Fredags tillsammans med min mamma, vi valde att komma hem då istället på lördag enbart för att vi kände för det haha! Dock var det skönt att få lördagen och idag på min att greja och packa upp allt som jag fått med mig från Härjedalen, vilket var en hel del...ungefär 10 påsar med saker fick jag med mig hem men mycket är som sagt till lägenheten som är behövligt. Iallafall har det varit en väldigt bra vecka och det var skönt att få lite "semester" och komma iväg lite grann. Får se när jag får ta lite semester nästa gång, har som sagt några semesterdagar att ta ut så jag hoppas på att komma upp snart igen! 

I Torsdags, dagen innan vi skulle åka hem så bestämde jag och en kompis till mig som heter Robin att träffas spontant den dagen efter att han slutade jobbet. Jag och Robin började prata via en före detta kompis till mig (för 4 års sen) och vi har hållit kontakten sedan dess och blivit väldigt nära och bra vänner och i Torsdags så träffades vi för första gången på riktigt. Det var så roligt att äntligen få träffa han på riktigt eftersom det verkligen är en skillnad från att bara skriva eller snacka i telefon, men vi klickade lika bra som vi gjort via nätet vilket kändes underbart! 

Hur som helst kom han hem till oss, presenterade sig för min mamma och sedan satt vi alla ner, pratade och åt lite käk innan jag och Robin drog ut på en långpromenad. Mot kvällen sedan så tog vi det bara lugnt, kollade på film och bara hade det allmänt trevligt. Vid klockan 12 var han tvungen att åka hem eftersom jag och mamma skulle gå upp klockan 6 och han har två timmar hem till Mora.  Men ett bra avslut på veckan blev det och vi ska försöka att träffas oftare efter detta, roligt! 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas